Vegetables in Japanese

 Vegetables in Japanese 




1. やさい (yasai) : Vegetables : तरकारी 2. だいこん (daikon) : raddish : मुला 3. なす (nasu) : egg plant : भान्टा 4. にんじん (nin jin) : carrots : गाजर 5.ばれいそ (ざがいも) (bareisho/jagaimo) : potato : आलु 6.さつまいも (satsuma-imo) : sweet potato : सकरखण्ड 7. ねぎ (negi ) : onion : प्याज 8. たまねぎ (tama-negi) : onion bulb : प्याज का पात 9.にんにく (nin-niku) : garlic : लसुन 10.きゅうり (kyuuri) : cucumber : काक्रो 11.キャベツ (kyabetsu) : cabbage : बन्दा कोभी 12. かぼちゃ (kabochya) : pumpkin : फर्सी 13. トマト (tomato) : tomato : टमाटर 14.きのこ (kinoko) : mushroom : च्याउ 15.トウモロコシ (toomorokoshi) : corn : मकै 16.さといも (sato-imo) : taro : पिँडालु 17. まめ (mame) : beans : सिमी 18.だいず (daizu) : soy beans : भट्ट 19. ジンジャー(ぞが) (Jinjya / shoga) : ginger : अदुवा 20. たけのこ (takenoko) : bamboo shoot : तामा 21. にがうり (niga-uri) : bitter guard : तीते करेला 22. せり (seri) : parsley : धनियाँ 23. はくせい (hakusai) : chinese cabbage : चाइनिज बन्दा ©️ Routine Of Japanese study

Post a Comment

0 Comments