Vegetables in Japanese
1. やさい (yasai) : Vegetables : तरकारी
2. だいこん (daikon) : raddish : मुला
3. なす (nasu) : egg plant : भान्टा
4. にんじん (nin jin) : carrots : गाजर
5.ばれいそ (ざがいも) (bareisho/jagaimo) : potato : आलु
6.さつまいも (satsuma-imo) : sweet potato : सकरखण्ड
7. ねぎ (negi ) : onion : प्याज
8. たまねぎ (tama-negi) : onion bulb : प्याज का पात
9.にんにく (nin-niku) : garlic : लसुन
10.きゅうり (kyuuri) : cucumber : काक्रो
11.キャベツ (kyabetsu) : cabbage : बन्दा कोभी
12. かぼちゃ (kabochya) : pumpkin : फर्सी
13. トマト (tomato) : tomato : टमाटर
14.きのこ (kinoko) : mushroom : च्याउ
15.トウモロコシ (toomorokoshi) : corn : मकै
16.さといも (sato-imo) : taro : पिँडालु
17. まめ (mame) : beans : सिमी
18.だいず (daizu) : soy beans : भट्ट
19. ジンジャー(ぞが) (Jinjya / shoga) : ginger : अदुवा
20. たけのこ (takenoko) : bamboo shoot : तामा
21. にがうり (niga-uri) : bitter guard : तीते करेला
22. せり (seri) : parsley : धनियाँ
23. はくせい (hakusai) : chinese cabbage : चाइनिज बन्दा
Routine Of Japanese study
0 Comments